Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2015.

Vale..

Kuva
...palmikkoa sukkiin

Sukkaa vaan pukkaa

Kuva
Lankapusseista löytyy lankaa monenlaiseen sukkaan Perussukat (40) Lanka 119g 7 veljestä (Punatulkku, harmaanmusta) Vuoden 2015 tavoitteenani on lankavaraston pienentäminen eli uutta ei paranis ostaa :) Alkuvuoden huovutuslankaostosten (Joki) vuoksi ei ole pienentynyt vaikka vanhoista lankavaraston langoista useampi sukkapari onkin jo neulottu. Onhan vuotta onneksi paljon jäljellä!

Värikästä uutta vuotta

Kuva
Vuoden ensimmäiset valmistuneet, vaikkakin vanhan vuoden puolella, revontulien alla aloitetut. Seitsemänveljestä (harmaa ja raita), kuviomalli bongattu Fb Voihan villasukka ryhmästä, punaisemmat TicoTico (valk.) ja Regia World Ball  Uuden vuoden lumista syntyi mukavasti lumiukko ja heppa Näyttääkin vihdoin talvelta!

Kaamoksessa

Kuva
Luminen joulu varmistettiin reissulla Ylläkselle. Upeita maisemia - vauhdikkaita laskuja rinteessä ja ladulla. Pakkasesta huolimatta. Keskellä kaamostakin näkyi aurinko, korkealta kun pääsi katsomaan. Mutta kovin on matalalla aurinko jo puolen päivän aikaan. Vuoden viimeiset  sukat valmistui matkalla ja perillä takkatulen ääressä. Auringon laskettuakin oli upeat näkymät