Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2013.

Jämälankasukat

Kuva
Viime hetkellä pakettiin sujahti nämä sukat  Jämälankavillasukkajoulukalenterisukat 165 g 7 veljestä ja Ville lankoja Puikjot 3,5 mm (56 silmukkaa)  Ensikertaa tein kantapäät viimeisenä - ja kun lanka oli ohjetta vahvempaa, ei ensiyrityksellä onnistunut (tuli pitkät, suipot :) ) Mutta uusi yritys ja oma sovellus toimi! Vesisade on tauonnut, plussakeliä edelleen ja aurinkokin yrittää pilkistää - ulkoilemaan !

Jouluisia näpertelyjä

Kuva
Pipareita ikkunalla..   Muumitalo á la tyttäreni Nämä oli lupa syödä tänään, nimikkopipari vieraillekin    "Näpit irti" vielä näistä pipareista! Lisää makeita joulutervehdyksiä.. Vieläkö ehtii pukinpussii? Joulukalenterisukat loppusuoralla Lumen sulettua pois tältä erää, hain lisäaineksia lähimetsästä ja omasta pihakatajasta Rauhallista ja levollista joulua kaikille lukijoilleni!

Sukat ja kuuset

Kuva
Pari sukalle valmistui sittenkin ja pääsevät pukinkonttiin :) Olkapään lepuutuskehotuksista huolimatta - ja lumitöistä olkapää ei tykkää ollenkaan. Rauhallisesti joulua kuitenkin valmistellaan Perussukat (38) Lanka 100g 7 Veljestä Nostalgia ja sininen Tytär koristeli kuusimuffinssit vieläkin houkuttelevimmiksi

Kranssittaa

Kuva
Jouluista puuhailua tuntuu tulevan monenlaista tänä vuonna Tarveaineet tuli keräiltyä lähimetsästä ja kotipihasta - sattumalta juuri ennen lumentuloa! Kunpa lumi vielä sulais ja pääsis lisää käppyröitä hakemaan! Metsäaluetta nimittäin raivattu ja siellä niitä maassa - nyt lumen alla - odottelee noutajaa  Iltakylässä oli tarpeet mukana makeaan koristeeseen Leppoisaa joulunaikaa!